10 de desembre 2008

Una nova porta d'entrada per a Puigcerdà

Finalment, sembla ser que l'actual govern municipal s'ha sortit amb la seva i han acabat instal•lant els aparells de musculació a l'aire lliure al parc de l'estany del Torniquet. Sort que no hi ha diners per res! Pel que es veu, per les idees estrafolàries, sí que n'hi ha.

Però deixant de banda l'absurditat del projecte, que ja vaig comentar en una altra entrada o el malbaratament de diners públics, tinc la sospita que aquest parc s'anirà convertint a poc a poc en una mena d'abocador d'idees. Si no sabem on posar una cosa o se'ns acut una idea original, posem-ho allà dalt.

En primer lloc, fóra bo que li donessin un nom una mica coherent i deixin de dir-ne "Estany Cordomí". Continuo dient que no tinc res en contra d'aquest bon senyor, però crec que no és de rebut que se li posi el nom d'un funcionari municipal en actiu a un parc públic. Crec que hi ha personatges que ho mereixen més. I maldades, si no es volen mullar, que li posin un nom genèric com "Estany de Rigolisa", "Estany del Torniquet" o alguna cosa així.

En segon lloc, aquest indret comença a semblar una pel•lícula de por. Al costat d'uns immensos i ben visibles dipòsits de gas, tenim un estany, amb arbres plantats i transplantats; una zona d'homenatge a en José Luís Jiménez Villena; aparells de musculació; i a sobre volen posar canons de neu artificial i ves a saber quines coses més. No sé, massa eclèctic per al meu gust.

D'altra banda, per un cop que es fa un espai verd a la Vila des de fa molt de temps, no es podia haver planificat amb una mica de més bon gust? No es podien haver fet uns jardins ben macos? Alguna cosa original, que cridés l'atenció (en el bon sentit del terme)?

Però com sempre, s'ha malbaratat l'oportunitat. Amb el nou Hospital Transfronterer, quan es facin els nous accessos, aquesta zona esdevindrà en una nova porta d'accés a la Vila. Potser que es facin mirar la imatge que volen donar abans de continuar fent el ridícul.

4 Comments:

At 11:01 a. m., Anonymous Anònim said...

[ironic on]Es que sou malpensats, no enteneu que els aparells de musculació s'han instal·lat al parc perquè el senyor Cordomì i va sovint a fer esport? Per això li han dit parc Cordomì i no Torniquet, perquè ell hi va molt sovint i nomes corrent no en tenia prou.[ironic off]

 
At 1:12 p. m., Anonymous Anònim said...

Aquest govern municipal fa el ridicul cada dos per tres. Ara tenen un cap de premsa que no sap que no es pot fer de cap de premsa i al mateix temps treballar per un altre mitjà i que això se'n diu 'favoritisme'. Algú els hi pot ensenyar a fer les coses bé en aquesta gent?

 
At 10:37 a. m., Anonymous Anònim said...

De fet tenim dos caps de premsa, un ex-regidor d'E.R.C.que es diu E.J. i una funcionaria de la època Carretero M.A., ara que entri Meister a fer una comentari i digui que no es poden fer certes coses a Puigcerdà perquè tindríem que estar disposats a pagar mes impostos.

 
At 7:29 a. m., Anonymous Anònim said...

No, perdona, de cap de premsa ara només n'hi ha un i és aquest exregidor que surt tant macu a la portada d'una prestigiosa revista de la nostra ciutat, je, je... No hi ha vergonya.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home