19 de novembre 2008

Més llonganissa blava

Tal i com era de preveure, amb el tancament de la plaça dels Herois al tràfic rodat i, d'aquí poc, el de la plaça de Santa Maria, la zona blava que ocupava el centre del poble s'ha traslladat al seu entorn immediat.

Concretament, s'ha convertit en zona blava el tram final d'Higini de Rivera, la part transitable del carrer Major, el que restava lliure de la plaça del Reg i el final del carrer Doctor Piguillem. Si a això li afegim la zona verda del carrer Doctor Andreu, tenim que si volem aparcar sense pagar haurem d'anar al darrere de l'estany, això si tenim sort.

Encara queden altres espais que no m'estranyaria gens que aviat es convertissin en zona verda o blava, com part del passeig de la Sèquia, la part superior de Doctor Piguillem, el carrer Pons i Gasch i el carrer de Font d'en Lleres. Qüestió de temps.

L'Ajuntament, suposo que com a compensació per les places perdudes de SABA, està tornant a aplicar la tàctica de la llonganissa: tallant rodanxa a rodanxa per què els canvis no siguin tan bruscos i no es produeixi una reacció popular.

En tot cas, ja gairebé no queden places d'aparcament gratuït al centre de Puigcerdà, cosa que deu satisfer enormement als gestors del regne de SABA i als d'altres pàrquings privats ubicats al centre urbà.

Això sí, aquest matí es podia veure una gran quantitat de places buides. Això de pagar escalda molta gent -naturalment. Veurem quin és el resultat els caps de setmana.

1 Comments:

At 12:05 p. m., Blogger Juan Amaro said...

Los de Barcelona que suben pagan igual. Pero al loro que la gente de la villa como buenos catalanes ya pasarán factura en su momento.

El tiempo dirá si Mr B lleva razón en su campaña de remodelación de plazas, en donde llama la atención que se haya comenzado por la zona donde más terrazas había.

¿será acaso parte de un compromiso no escrito?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home