10 d’agost 2009

Universitat a la Cerdanya?

En contra d'allò que pensen alguns polítics, aquest bloc no és un espai destinat a criticar sistemàticament allò que crec que fa malament l'Ajuntament de Puigcerdà. També m'agrada remarcar els seus encerts, quan hi són.

Ara, per exemple, ha sortit publicat en premsa que l'alcalde de Puigcerdà, en Joan Planella, ha mantingut contactes amb les autoritats de Vic a fi de poder obtenir alguna escola universitària a Puigcerdà, preferentment de la branca sanitària.

M'alegro que les nostres autoritats cerquin la possibilitat que la comarca pugui tenir algun tipus d'estudis universitaris. L'única cosa que li demano a l'alcalde és que no pequi de poc ambiciós.

És cert que la branca sanitària és interessant, degut a les possibilitats que oferirà el proper Hospital Transfronterer. Però la Cerdanya ofereix altres possibilitats igualment interessants a les universitats, especialment a aquelles que com biologia o geologia, podrien beneficiar-se d'un entorn natural magnífic com el que tenim.

Per tant, Sr. Alcalde, sigui més ambiciós i procuri d'esgarrapar cap a casa alguna cosa més. Tots li agrairem, especialment les generacions futures.

1 Comments:

At 12:21 p. m., Blogger Rafel said...

Bo és el que els dirigents cerdans proposin projectes més ambiciosos destinats a formació, també per què no branques formatives de turisme i telecomunicacions ( no cal fer tot físicament en un mateix i central lloc)?
Ara bé, caldria que també facin bé i ràpid els projectes des d'abaix, per exemple a les escoles d'Educació Infantil i Primària .
http://rcasas22.wordpress.com/2009/08/07/luxe-vs-barracons/

A reveure.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home