10 d’agost 2009

Circulació caòtica a Puigcerdà

Suposeu que no sou de Puigcerdà però que esteu a la comarca i teniu una emergència mèdica. Agafeu el cotxe i aneu pitant cap a l'Hospital de Puigcerdà. Quan arribeu davant de l'Institut, veieu un cartell que us mana girar a l'esquerra si voleu anar a l'Hospital.

Aneu seguint el carrer Escoles Pies, arribeu a la plaça Cabrinetty i pugeu pel carrer Querol travessant la plaça de l'Ajuntament. Allà, veieu un altre cartell que us mana girar a la dreta. Si us pareu i mireu amb deteniment veureu que també posa "Hospital" i us enviaria pel carrer Querol, però com que aneu amb pressa i nerviosos no ho veieu.

I llavors comenceu a donar voltes. Després d'una estona, arribeu a la plaça Barcelona, tombeu per Rambla Josep Maria Martí i no podeu baixar cap a l'Hospital perquè el carrer és d'una sola direcció.

Suposo que aquestes alçades ja us importa tot un bé negre i no respecteu gaire els senyals, però si voleu fer-ho a dreta llei hauríeu de saber que es pot baixar per un carreró una mica més endavant. Clar que com que no sou d'aquí, no ho sabeu.

Per favor, que el responsable de circulació de Puigcerdà posi remei a aquest desori que és ben senzill i estalviarà més d'un disgust a la gent.