24 d’agost 2010

La güebonda

Sembla que la rotonda situada a la part inferior de l'avinguda del Segre ja està conclosa. Mirada de dalt, de baix o de costat té una forma tota estranya. Clar, que amb el temps que s'hi han estat per fer-la, ja poden haver estat creatius, ja. Els veïns la coneixen amb el nom de "güebonda", perquè té forma ovoïdal, tota estranya.

Bromes a part, no acabo d'entendre la finalitat d'aquesta rotonda. A veure, la idea suoposo que era limitar la velocitat dels cotxes per l'avinguda del Segre per tal d'evitar accidents, com els que s'han produït en aquella zona. Però em temo que estic equivocat.

Resulta que la rotonda serveix per frenar els cotxes que pugen, que no poden anar massa de pressa perquè surten a poca distància d'una altra rotonda i se'ls fa fer un gir del tot innecessari que complica força la circulació. En canvi, la baixada, resta barra lliure per passar a la velocitat que es vulgui, perquè la rotonda cau fora de la seva influència.

Sincerament, no sé com s'ha dissenyat la rotonda en qüestió, però potser que s'ho facin mirar, perquè per l'únic que ha servit és per eliminar unes quantes places més d'aparcament, de les que sembla que anem tant i tant sobrats...

1 Comments:

At 11:40 a. m., Blogger Juan Amaro said...

es que...........solo es una muestra más de la "creatividad" de este gobierno municipal. para ser noticia y salir bien en la foto, sí, para hacer las cosas rematadamente mal, también.
ahora, para lo demás, hombre, hay que rascar mucho para resaltar algo positivo de este gobierno.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home