02 de desembre 2009

Llogari Pujol a Puigcerdà

Dissabte dia 5 de novembre, a les 18h, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà tindrem la sort de poder escoltar una conferència a càrrec del polèmic teòleg Llogari Pujol, titulada: "El Nou Testament descodificat. Les fonts egípcies del Nou Testament".

Llogari Pujol, autor del reconegut llibre: "Jesús, 3.000 años antes de Cristo", ha estudiat a fons el Nou Testament i ha arribat a la conclusió que bona part del seu contingut s'ha d'interpretar segons les fonts egípcies originàries i que va ser escrit a Egipte, emprant com a base antigues -però conegudes- narracions egípcies.

L'autor ens il•lustrarà sobre aquesta polèmica i revolucionària teoria en la seva interessant conferència, a la qual hi esteu tots convidats. Crec, sincerament, que val molt la pena escoltar-lo almenys un cop a la vida, especialment si hom té una base cultural cristiana, perquè allò que diu pot ser un fort revulsiu per les creences ortodoxes establertes.

Llogari Pujol va aparèixer fa un temps a la Contra de La Vanguardia i també ha participat en programes de ràdio. En algun lloc, fins i tot, ha estat vetat, possiblement per la por a l'efecte que les seves teories, de les quals aporta proves molt contundents, poguessin produir sobre l'audiència.

Per tant, us recomanem que hi aneu i no deixeu passar aquesta oportunitat. De ben segur que, un cop finalitzada la conferència, no tornareu a veure segons quines creences de la mateixa manera que abans.

3 Comments:

At 5:39 p. m., Blogger August said...

Con va anar aquesta interessant conferèbcia? Ens en faràs cinc cèntims?

 
At 9:14 p. m., Blogger Meister said...

Excel·lent conferència i excel·lent resposta del públic. Gairebé un centenar de persones van emplenar la sala de convencions del museu cerdà.

 
At 10:27 a. m., Anonymous Anònim said...

N'hi ha per Llogari cadires!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home