14 d’abril 2020

Strange Things


Aquests dies, surten notícies una mica estranyes, pertot arreu. Deu ser cosa del confinament i de l’avorriment que genera. Per exemple, segons un messatge rebut per Wthatsapp, la Policia Local de Montcada i Reixac informava aquest cap de setmana d’això:

“Ens avisen que un grup nombrós de persones està fent un ritual satànic a un paratge de Montcada. En arribar els trobem amb túniques negres, pregant i parlant entre ells en un idioma inintel·ligible. Denunciats tots per no respectar el confinament.”

Ho trobo indignant. Com que els han detinguts per trencar el confinament? Però si estaven pregant! En altres llocs d’Espanya, fins i tot els hauria acompanyat la Policia a casa. Això no pot ser. Cal respectar la llibertat de religió, ni que sigui satànica. A més a més, sembla que el fet d’estar parlant “en una llengua inintel·ligible” sigui un agreujant. I si estiguessin parlant mallorquí?

Bé, permeteu-me que faci una mica de conya. La veritat és que la gent s’avorreix molt i alguns estan lleugerament tronats. En fi…

Aquí, a casa nostra, algú dotat probablement d’un tractor o d’un camió, va trencar el tancament amb pilones que s’havia fet a la carretera que “incomunica” Estavar amb Llívia. I de pas, pel que sembla, va causar destrosses en algun jardí d’Estavar.

Això em recorda a la guerra dels estops que va tenir lloc fa unes dècades, on actualment es troba el pont just a la frontera entre Espanya i França, per la carretera de Llívia, per uns estops que van voler posar els francesos i que tractoristes lliviencs es dedicaven a arrancar.

Potser a algun primer resident no li ha agradat gaire la mesura de tancar la carretera entre Estavar i Llívia. Sempre ens fiquem amb els segons residents, però ja es veu que hi ha de tot. Clar que, sembla que van poder-los gravar. A veure si finalment s’esbrina qui ha estat i per què.

En fi, continuem el confinament i esperem veure a la laboriosa premsa alguna notícia que ens sorprengui i ens alegri el dia. La de Montcada serà difícil de superar, així que, apa nois, poseu-vos-hi i la imaginació al poder!!! (és sarcasme).



4 Comments:

At 11:59 a. m., Blogger Joana said...

Ho trobo genial això de Montcada! Fer la missa negra, les detencions? Doncs... a l'ordre del dia. He llegit a no quin diari, que la municipal de Terrassa, havia denunciat a dos que cada dia a les 8 de la tarda surten amb una harley i una furgoneta per animar el cotarro. Els veïns estan indignats amb les denúncies! Ho trobat d'allò més estrany!

 
At 12:51 p. m., Anonymous Jordi said...

ghaytan 'e' nuvpu' veng SuvwI'. Dech roads qulmey je ghaj nuq.
Com te que ser.

 
At 12:55 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Jordi: ens ho podries traduir? Tinc el klingon una miva rovellat XDDD

 
At 5:45 p. m., Anonymous Jordi said...

Qo'

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home