02 de setembre 2010

Els trens semidirectes i les eleccions

Es nota que s'apropen les eleccions. Els presidents viatgen a la Xina i els trens semidirectes tornen a arribar a Puigcerdà. Segons les notícies, un parell de trens semidirectes connectaran Barcelona amb Puigcerdà amb una reducció sensible del temps de trajecte dels altres trens "habituals". Analitzem la notícia.

En primer lloc, això dels trens semidirectes no és res de nou. Ja n'havíem tingut i els van suprimir per vés a saber quin motiu. I recordo que trigaven si fa no fa el mateix que els que no eren semidirectes. Raó: doncs que la via és d'un sol carril i degut als inevitables retards, s'havien d'acabar esperant a l'estació més recòndita del recorregut. Resultat: trigaven una mica menys i costa de parar en pocs llocs, però res d'espectacular.

Ara, sembla que se'ns en fotin i ens volen tornar a posar aquests trens i ens ho venen com la gran notícia de l'any. Però la cosa no s'acaba aquí. Resulta que aquests trens semidirectes només són de dilluns a divendres, així que els caps de setmana, que és quan es registra més tràfic a la línia, els trajectes duraran exactament el mateix. Mare meva, quina idea més brillant. Algú es deu haver quedat calb de tant pensar!

Però mirem quin horari tenen aquests trens: un pel matí de matinada i el de tornada molt proper al darrer tren, per la qual cosa, ni tan sols augmentem horaris. En fi, tot plegat un pedaç molt poc galdós amb tuf preelectoral. Però en fi, alegrem-nos i fem xerinola, que menys dóna una pedra.

2 Comments:

At 12:59 p. m., Anonymous eva said...

ves que no només sigui preelectoralisme.....potser les olimpiades hi tenen alguna cosa a veure??...s'ha d'anar preparant el terreny...que no ens pensem pas que han pensat en el territori pirinenc! això mai!

 
At 5:39 p. m., Blogger Joana said...

El que passa és que no pensen res, tant és on sigui, aquí baix passa el mateix. Hi ha un il·luminat que té una idea i apa! Van a "salto de mata". Ho comparo sempre amb la manera que tinc de comprar-me la roba, ho veig, m'agrada, m'ho compro, després ja pensaré amb que m'ho poso, per contra hi ha qui fa una compra pensada, amb el que té, amb que s'ho posarà i el que necessita, potser és una comparació molt frívola, però ho veig així! Sóc frívola, que hi farem!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home