05 d’abril 2020

Sopa de Coronavirus


Sí, ja sé que és el tema estrella, aquest del coronavirus. Estem tots confinadets i pregant a qui sigui que no ens toqui el rebre. Tots volem estar informats sobre les novetats. Jo mateix en parlo gairebé cada dia en aquest blog. Però cal tenir el coronavirus fins a la sopa?

Vull dir que els mitjans de comunicació, a part d’estar tot el sant dia donant rodes de premsa d’uns polítics que no paren de posar-se medalletes i que no responen cap de les preguntes que els fan els periodistes, sinó que van a pinyó fix i diuen allò que els hi rota, o d’actualitzar cada hora el nombre de morts i contagiats, sisplau, podríeu canviar una mica de tema?

El resultat és que jo ja pràcticament no poso la tele. Estic més que fart. Hi ha més notícies al món a part del coronavirus. No cal que tots els programes que s’emeten guardin relació amb el coronavirus i els programes que es fan, també poden tocar altres temes d’interès.

Ja sabem que la immensa majoria se l’endurà el fotut coronavirus, però encara que només sigui per una qüestió de salut mental, podríeu canviar d’una punyetera vegada de tema, ni que sigui una estoneta al dia?

I sisplau, no ens emeteu programes ronyosos de fa vint anys que no li interessen a ningú. Ja dic que el món no s’atura i passen moltes més coses i la gent té molts interessos. Per favor, deixeu de torturar-nos!



2 Comments:

At 9:59 p. m., Anonymous Jordi said...

Marato d'Star Treck
https://powvldeo.cc/qg64rtwlz4xs

 
At 11:11 p. m., Blogger Joana said...

A casa no es posa la tele per veure programes, veiem sèries i pelis. També algun programa de música que tenen a movistar, ens posem dvd, de concerts i videos. Però és tot molt cansat, tot el sant dia amb el mateix tema...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home