20 de juliol 2020

El Far West cerdà


Aquest cap de setmana han corregut per les xarxes socials unes imatges espectaculars d’una persona que aparcava el seu cavall davant d’un conegut supermercat ubicat al centre de Puigcerdà.

I és clar que sí! Oi que no hi ha cap ordenança municipal que prohibeixi estacionar un cavall en zona blava? Doncs aprofiteu, senyores i senyors, aprofiteu, que a Puigcerdà estem per aquestes coses i més.

Després, quan t’informes una mica més resulta que la cosa era més divertida. Pel que sembla no anaven a comprar sinó que volien que el nen que duien pogués anar al lavabo. Suposo que l’estampa d’un cavall aparcat davant d’un bar els devia semblar massa exòtica i van preferir aparcar davant d’un supermercat. A gustos, colors.

L’altre dia em va tornar a passar una anècdota que ja havia comentat fa anys. Un senyor va entrar a un establiment comercial on estava fent cua i va etzibar: “Sisplau, deixeu-me passar que tinc el cotxe mal aparcat”. Sí, home, sí, passi, passi, que veurà el piset. Els altres no estacionem malament el vehicle perquè si no, ens multen, però vostè gaudeixi de l’hospitalitat cerdana, només faltaria!

A partir d’ara, serà més plausible sentir el següent comentari: “Sisplau, deixin-me passar, que tinc el cavall aparcat davant de la porta i tinc por que us deixi una tifarada de record. És que el pobre és molt nerviós”.