27 de juliol 2014

Cremen l’estelada del parc SchierbeckA començament d’estiu, es va instal·lar una estelada al centre del parc Schierbeck, de Puigcerdà, on de bell antuvi hi havia hagut una sequoya i actualment hi ha un roc calcari de dimensions considerables amb funcions ornamentals.

Bé, com era d’esperar, donats els temps que corren i l’amagat de l’indret, al cap de pocs dies uns brètols van intentar cremar l’estelada. Encara s’hi poden veure els senyals de l’acte vandàlic.

Sembla ser que hi ha gent a qui manca totalment el respecte cívic. Si en comptes d’una estelada, l’Ajuntament –democràticament electe- hagués decidit posar una bandera espanyola, a mi no m’hauria agradat gaire, però l’hauria respectada, perquè trobo que això de cremar banderes és de ximples.

En fi, veurem quant dura l’estelada. No és el primer atac que rep una bandera d’aquestes característiques a Cerdanya. Tinc entès que també la que oneja al Castellot de Bolvir va patir un atac fa un cert temps. Sembla que hi ha gent que no té altra feina que tocar allò que no sona i atacar els símbols dels altres, aquells que no comparteix. Gent, naturalment, de poc tarannà democràtic i nul respecte per la convivència cívica. Per què després diguin del altres!


3 Comments:

At 12:35 p. m., Anonymous Anònim said...

Mai estarem prou agraits a aquesta gent per la seva contribució a alimentar el sentiment independentista

 
At 7:31 p. m., Blogger Rafel said...

Gent de poca tradició democràtica, a la que fins i tot les quatre barres els produeix urticària.

 
At 7:32 p. m., Blogger Rafel said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home