14 de febrer 2013

Col•lapse al pàrquing municipal



Sóc usuari diari del pàrquing municipal de Puigcerdà i m’he trobat amb la circusmtància d’uns mesos ençà que a l’hora de sortir pel migdia, a les 14 hores, allò es converteix en un veritable infern: els cotxes dels pares dels nois i noies que surten de l’institut aparquen impunement enmig del carrer tot esperant que surtin els seus fills, col·lapasant tots els accessos, fins a arribar a la rotonda d’Higini de Rivera.

El que no acabo d’entendre és per què hi ha un guàrdia municipal a la rotonda, regulant el trànsit i el pas de vianants i no fa res per solucionar aquest desgavell. El problema gros ve quan neva i s’acumula neu i glaç a l’entrada/sortida del pàrquing i hi ha cotxes intentant sortir del pàrquing i no hi ha manera perquè entre el glaç i el col·lapse que s’hi munta davant de l’institut allò esdevé un xou dels grossos.

Sisplau, que algú hi posi ordre abans que tinguem algun ensurt.

2 Comments:

At 2:23 p. m., Blogger Joana said...

Enric, et puc dir, que a tota Catalunya, passa el mateix a l'hora d'entrar i sortir de les escoles. Sempre hi ha un policia municipal, "regulant" el trànsit, si directament, no tallen el carrer de l'escola. Així, que em sembla, que si aconsegueixes alguna cosa, series pioner en el tema...

 
At 11:00 a. m., Anonymous jordi said...

totalment d'acord.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home