06 d’agost 2009

La Cerdanya, discriminada

El conseller Huguet continua en les seves a l'hora de discriminar la Cerdanya pel que fa a no incloure-la a la ruta del Pirineu Comtal, amb l'agreujant que, fins ara, ni la Cerdanya ni la Val d'Aran hi eren incloses, segons el conseller, perquè ja tenen prou entitat turística pròpia i no cal promocionar-les especialment.

Però ara resulta que ha inclòs la Val d'Aran a la ruta i només la Cerdanya resta fora d'aquesta, cosa que és del tot absurda des d'un punt de vista històric, econòmic i turístic. Què li hem fet els cerdans al senyor Huguet per tal que ens menystingui d'una manera tan descarada?

Tot i el clam unànime de tota la Cerdanya -cosa rara per si mateixa- les autoritats del Govern de la Generalitat continuen insistint en la seva absurda pretensió de mantenir-nos exclosos. És que no paguem puntualment els impostos?

Pel que sembla la Cerdanya va bé per treure-li l'aigua del Segre quan els convé, però a l'hora d'invertir-hi en promoció turística, llavors no, tot i la crisi econòmica que ens afecta, com a la resta del país. Pel que sembla som ciutadans de segona per al senyor Huguet.

Això sí, quan s'acostin les eleccions ja vindrà a donar-nos la poteta i a demanar-nos el vot. Llavors tot seran fotografies i promeses. Però quan es tracta de fer les coses bé, doncs estem absents. Que cadascú en prengui nota.