25 d’agost 2009

El correcaminos ataca de nou

Acabo de veure que a la nova senyalització del parc del Museu (Antic Convent) han posat una indicació la mar de divertida. Segons afirma la senyalètica, el pàrquing es troba a sis minuts del centre comercial.

A veure, no ens passem. Mic, mic!, que diria el correcaminos. Val que els nous aparcaments han quedat molt bé, s'ha racionalitzat l'espai i a sobre no són de pagament, però continuen estan igual de lluny que abans.

Sis minuts? Qui ha fet l'estimació, en Kilian Jornet? Perquè us asseguro que una persona mitjana no triga sis minuts en anar del pàrquing al centre del poble. Clar que si per zona comercial entenem la part superior de les escales, llavors sí, però això és fer trampes.

El més probable és que quan arribis a la part superior de les escales, al nivell de la porta del Museu Cerdà, hagis de parar una estoneta a esbufegar per la pujadeta. Al menys la gent d'una certa edat. I si acabes de pujar per les escales de la muralla, llavors quan arribes a la plaça de l'Alguer, un altre tant.

En fi, que no ens vulguem passar de llestos i no enganyem el personal, que això dels sis minuts no s'ho creu ni el pobre coyote. Mic, mic!

1 Comments:

At 4:29 p. m., Blogger Juan Amaro said...

he probado hacerlo desde la mitad del aparcamiento y hasta la Plaza de los Héroes.

9 MINUTOS. Y no exagero cuando digo que quedé sin aliento.

Algo más, lo hice a las 7 y 30 de la mañana, sin gente casi por las calles, imagina a una hora normal.

Habrá que ir más seguido al gimnasio o regalarle un reloj a la persona que afima lo de los 5 minutos, me dá que no le funciona nada bien. BIP BIP BIP.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home